overlegscheidingsadvocaat / mediator / coach samengestelde gezinnen

Mediator scheiding Breda

Mediation bij (echt)scheiding Breda

Mediation bij scheiding ofwel collaborative divorce

Een mediator bij scheiding treedt op als een neutrale, deskundige en ervaren derde. Als scheidingsmediator begeleid ik het proces van uit elkaar gaan. In overleg met jullie bekijken we alle mogelijkheden en maken we duidelijke en goede afspraken die voor jou, je (ex)partner en jullie kinderen aanvaardbaar zijn. Als onafhankelijke derde luister ik naar jullie afzonderlijke verhalen zodat we samen tot een goed compromis kunnen bereiken over de gevolgen van de beëindiging van jullie relatie.

Scheiding door mediator in Breda

Als mediator in Breda ben ik neutraal en onpartijdig. Ik neem geen standpunten in of een beslissing over een conflict. Ik begeleid de communicatie tussen je (ex)partner en jou en help jullie om samen tot heldere en aanvaardbare afspraken te komen.
Ik begeleid jullie met alle financiële, fiscale en juridische aspecten welke aan de orde komen bij een (echt)scheiding. Ook de psychologische en emotionele aspecten van jullie scheiding. komen aan bod. Ik sta jullie graag terzijde om de omslag te maken van een partnerrelatie naar een collega ouderrelatie.

Mediator scheiding Breda

Ik ben aangesloten bij meedere brancheverenigingen om continue nieuwe inzichten en nieuwe kennis op te doen.

Hierdoor zijn jullie verzekerd van een samenwerking met een deskundige partner. Ik heb niet alleen de ervaring maar ook de juiste kennis in huis voor een goede begeleiding voor wat betreft echtscheidingen, mediation en overlegscheidingen. Ik wil jullie graag begeleiden om deze ingrijpende situatie op een respectvolle manier af te ronden zodat jullie je eigen leven weer op kunnen gaan bouwen.

Mediator scheiding bredaContactgegevens mediator scheiding Breda

Meer weten over mediation bij scheiding tijdens een vrijblijvend en kosteloos gesprek? Ik maak graag kennis met jou of jullie in mijn kantoor in Breda (centraal gelegen).

Bel 085 203 0059 of stuur een email naar patrizia@patriziamarcucci.com zodat we kennis kunnen maken en kijken wat ik voor jou of jullie kan betekenen.

Overige specialismen

Mediator Breda

Coaching samengestelde gezinnen

Dag van de Scheiding: ieder einde markeert een nieuw begin

Internationaal

coaching samengestelde gezinnen

Overlegscheiding