Coronavirus: bereikbaarheid en maatregelen op kantoor

Coronavirus maatregelen

In verband met de ontwikkelingen rond het COVID-19 virus, en de landelijke adviezen van het RIVM wil ik u informeren hoe Patrizia Marcucci Mediation | Overlegscheiding | Coaching samengestelde gezinnen hiermee omgaat.

Tijdens de normale kantoortijden is mijn kantoor gewoon bereikbaar per telefoon op het nummer 085 – 20 30 059. Ik ben tevens bereikbaar per e-mail: patrizia@patriziamarcucci.com.
De werkzaamheden zullen zowel op kantoor als vanuit huis verricht worden.

Op kantoor zijn al alle hygiënische voorzorgmaatregelen getroffen.

Voor bezoeken aan kantoor in verband met afspraken één op één, mediation en/of coaching, zijn er ruime spreekkamers ter beschikking om voldoende afstand van elkaar te houden.
Het voeren van gesprekken via Skype en Skype coaching blijft ook nu uiteraard mogelijk.

Ik blijf derhalve ook in de komende lastige periode door de genomen maatregelen goed bereikbaar. Neem gerust contact met mij per telefoon, e-mail of Skype.

De door het RIVM getroffen maatregelen zullen vanzelfsprekend steeds – bij verandering dan wel aanscherping daarvan – in acht genomen worden.

Door Patrizia Marcucci

Ik ben een mediator / scheidingsadvocaat gevestigd in Breda centrum. Wilt u meer weten over scheiden en de coaching van uw samengesteld gezin? Dan kunt u mij bellen of een mail sturen voor een afspraak.

Deel deze blog

Share on linkedin
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on print
Share on email
Nieuws

Indexering alimentatie 2020

Elk jaar wordt de alimentatie geïndexeerd. De alimentatieplichtige zal dan ook rekening moeten houden met het feit dat per 1 januari de te betalen alimentatie

Nieuws

Indexering alimentatie 2019

De Staatscourant maakt bekend dat de indexering alimentatie voor 2019 vastgesteld is op 2 procent. Dit betekent dat het bedrag aan te betalen alimentatie verhoogd

Scroll naar top