Coronavirus: bereikbaarheid en maatregelen op kantoor

overlegscheidingsadvocaat / mediator / coach samengestelde gezinnen

Nieuws

Coronavirus maatregelen

In verband met de ontwikkelingen rond het COVID-19 virus, en de landelijke adviezen van het RIVM wil ik  u informeren hoe Patrizia Marcucci Mediation | Overlegscheiding | Coaching samengestelde gezinnen hiermee omgaat.

Tijdens de normale kantoortijden is mijn kantoor gewoon bereikbaar per telefoon op het nummer 085 – 20 30 059. Ik ben tevens bereikbaar per e-mail: patrizia@patriziamarcucci.com
De werkzaamheden zullen zowel op kantoor als vanuit huis verricht worden.

Op kantoor zijn al alle hygiënische voorzorgmaatregelen getroffen.

Voor bezoeken aan kantoor in verband met afspraken één op één, mediation en/of coaching, zijn er ruime spreekkamers ter beschikking om voldoende afstand van elkaar te houden.
Het voeren van gesprekken via Skype en Skype coaching blijft ook nu uiteraard mogelijk.

Ik blijf derhalve ook in de komende lastige periode door de genomen maatregelen goed bereikbaar. Neem gerust contact met mij per telefoon, e-mail of Skype.

De door het RIVM getroffen maatregelen zullen vanzelfsprekend steeds – bij verandering dan wel aanscherping daarvan – in acht genomen worden.

 

Contactgegevens Patrizia Marcucci

 

Ik ben een mediator / scheidingsadvocaat gevestigd in Breda centrumWilt u meer weten over scheiden en de coaching van uw samengesteld gezin? Dan kunt u mij bellen of een mail sturen voor een afspraak.

Tel: 085-20 30 059

patrizia@patriziamarcucci.com

 

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.