overlegscheidingsadvocaat / mediator / coach samengestelde gezinnen

Coach samengestelde gezinnen

Coach samengestelde gezinnen

Na een scheiding komt een nieuwe fase. Een periode waarin je wellicht een nieuwe partner ontmoet, met wie je samen verdergaat. Maar wat als jullie kinderen hebben uit jullie eerdere relaties? Hoe zorg je voor nieuw evenwicht, bij jezelf en de andere gezinsleden? Hoe blijft er voldoende ruimte voor alle emoties?

Met coaching voor samengestelde gezinnen help ik jou en je nieuwe gezinsleden op weg naar harmonie. Dat die niet zomaar tot stand komt, weet ik maar al te goed. Ik ben stiefmoeder van twee zoons uit het eerste huwelijk van mijn echtgenoot. En weet dat een samengesteld gezin om inspanning vraagt. Om vertrouwen. Om de wil om prille banden te versterken, met begrip voor elkaars emoties.

Coach voor STIEFenCO

Geen samengesteld gezin is hetzelfde. Vandaar dat ik mijn coaching heel bewust als maatwerk zie. En vandaar ook dat ik stiefcoach ben voor STIEFenCO, dat als netwerk van professionals kennis en kunde deelt. Met coaching voor samengestelde gezinnen help ik jullie bij het opstellen van een stiefplan. Ook begeleid ik jullie bij de mogelijke juridische gevolgen van een nieuw gezin. Denk bijvoorbeeld aan de (her)berekening van alimentatie. Of aan een nieuwe contactregeling rondom de kinderen uit jullie eerdere relaties.   

Verwacht van mij als coach voor samengestelde gezinnen meer dan voldoende motivatie. Maar weet ook dat ik niet alles voor jullie uitstippel. Ik ben jullie gids, ik begeleid jullie. En bied jullie daarmee het inzicht om met alle kracht en vertrouwen de nieuwe stap in jullie leven te zetten. Mijn kantoor bevindt zich in het centrum van Breda. Voor STIEenCO ben ik tevens werkzaam in Tilburg, Roosendaal, Etten-Leur en Bergen op Zoom.

Overige specialismen

Dag van de Scheiding: ieder einde markeert een nieuw begin

Internationaal

coaching samengestelde gezinnen

Overlegscheiding

overlegscheidingsadvocaat

Mediation